Hej!

Vad kul att du hittade hit! Som du kanske redan märkt heter jag Rebecka Lordhem och detta är min digitala samling av mina erfarenheter och kunskaper. Du får gärna titta dig omkring och besöka sidan som heter Portfolio om du vill se några av mina verk.

Nu tänkte jag berätta kort om mig själv och vill du veta mer får du mer än gärna kontakta mig på rebecka.lordhem@outlook.com. Jag är öppen för både jobberbjudanden, nätverkande eller bara en härlig kopp kaffe där vi pratar utveckling av ditt företag eller organisation.

Vem är Rebecka?

Jag har en examen som kommunikatör med digital inriktning. Under mina år på arbetsmarknaden så har jag jobbat med kommunikation och marknadsföring inom olika områden. Kommunikation kan ju aldrig bli tråkigt, så lite av fritiden går till detta också! Jag har erfarenhet inom projektledning, marknadsföring via sociala medier och tryck, e-handel, grafisk design, B2B-försäljning, nätverkande och Public Relations.

Det jag tycker om att göra allra mest är varumärkesbyggande, från stort till smått. Det kan handla om att skapa hela kommunikationsplaner, varumärkesplattformar och strategier till att vårda varumärket på sociala medier eller i olika nätverk.

Sedan tonåren har jag haft en passion för organisationskommunikation och att “nå fram” med olika former av budskap. Detta gjorde att jag läste olika kurser inom webbdesign, grafisk design och marknadsföringspsykologi för att senare ta en kandidatexamen i Strategisk kommunikation. Att jobba med kommunikation är det bästa jag vet, utan tvekan.

Som person är jag nyfiken, uthållig och väldigt kreativ. Jag tänker ofta i flera led vilket gör att jag ofta vänder och vrider på för- och nackdelar innan jag tar ett beslut. Detta har varit uppskattat när jag jobbat med projektledning då en del misstag redan undvikits i planeringsprocessen. De som arbetar med mig beskriver mig som en källa till originella men välplanerade idéer. I stort som smått försöker jag få fram bästa resultat och strävar ständigt efter förbättring och utveckling.

På min fritid umgås jag gärna med min familj eller lagar någon spännande maträtt. Jag gillar även att påta i trädgården eller gå en runda i något fint naturområde. Ibland blir det också en och annan lastbils- eller bilträff med familjen.

Jag tackar för att du tog dig tid att läsa. Har du några frågor får du gärna kontakta mig.

Med vänliga hälsningar,

Rebecka Lordhem

rebecka.lordhem@outlook.com

Senast uppdaterad: 01-03-2021

Se hela portfolion här. 
Tillbaka till startsidan.