Joma Reklam

with No Comments

JOMA

 

Uppdrag: skapa en ny hemsida

Typ av organisation: Tryck, brodyr, skylttillverkning och bildekor.

Hemsida: www.jomareklam.com 

Facebook: Joma Reklam

 

Strategi

Joma Reklam är ett företag med ett brett spektrum av tjänster. Mitt mål var att organisera dessa tjänster på ett sätt som gjorde det lätt för kunder orientera sig fram till den tjänst de önskade. Jag delade in företagets tjänster i fyra delar som jag tänkte skulle presenteras direkt på startsidan. Under dessa tjänster skulle sedan varje “undertjänst” representeras av en bild. Jag tänkte att det nog skulle vara lättare för kunder som inte riktigt vet det exakta namnet på den tjänst som de söker att hitta den om det fanns bilder, samt att de skulle inspirera kunden att få nya idéer till beställningar.

Varje bild länkades till en undersida med mer information och längst ner på sidan en länk som gick tillbaka till antingen kategorin eller alla tjänster. På varje undersida fanns det även ett galleri för referens.

På startsidan såg jag även till att det fanns med ett bildspel som skulle visa på den kvalitet som företaget har när de gör saker. Alla bilder på hemsidan har jag fotograferat och redigerat för att de ska uppfylla sitt syfte.

Jag skulle kunna berätta mycket mer om mina tankar om hemsidan och visa alla detaljer, men det sparar jag gärna till ett personligt möte.

 

Referens: Marie Kristiansson, 070 993 22 05, marie@jomareklam.com

 

Tillbaka till alla projekt

 

Till hela portfolion

Leave a Reply