Julklappshjälpen

with No Comments

 

 

Julklappshjälpen

 

Uppdrag: logga (senare: informationslapp, etiketter, gåvokort)

Typ av organisation: Hjälporganisation som levererar julklappar till dem som inte får julklappar av ekonomiska eller sociala skäl.

Facebook: Julklappshjälpen Örkelljunga

Strategi: Jag gjorde denna samma dag som jag blev tillfrågad. Tanken bakom var att den skulle passa kundens personlighet. En enkel logga, med stabil text med ett kärleksfullt inslag, som skulle vara lätt att läsa, visa på seriositet, trovärdighet och omtänksamhet – det var min utgångspunkt. Jag gjorde två förslag: en med en julklapp som hade ett hjärta i och en med en tomteluva som hade en hjärta. Luvan var det som föll i smaken.

Nu har två år gått sedan initiativet startades och Anna är känd i hela byn. Vi valde att utveckla den grafiska profilen och gjorde etiketter till julklapparna. Butiker och sponsorer önskade informationslappar och någon önskade ge bort ett gåvokort i julklapp. Tiden var knapp så jag fick designa var sak på bara 10 minuter och skicka. Det var mycket roligt att jobba i detta tempo!

Referens: Anna Jansson, grundare, 076 – 886 84 76

 

Tillbaka till alla projekt

Till hela portfolion

Leave a Reply