Go 4 Life

with No Comments

 

Go 4 Life

 

Uppdrag: logga, hemsida

Typ av företag: Föreläsningsföretag

Hemsida: go4life.se

Go4Life

Go4Life är ett föreläsningsföretag som drivs av en enskild företagsledare. På sina föreläsningar talar hon om sin lillebror som föddes med Downs syndrom och utifrån det talar hon vidare om “värdet av ett liv”. Hon kom till mig för att hon ville ha hjälp med att ta fram en hemsida till sitt företag som hon kunde referera till om någon ville veta mer om företaget eller kontakta henne. Go4Life är ett nystartat företag och hade ingen tidigare markandsföring på något sätt.

Strategi

För att skapa en hemsida så ville jag utgå från en viss färgsättning och denna skulle helst passa till företagets logotyp och vision. Så först av allt så jobbade jag, en kollega och ägaren fram en logotyp. Under tiden så pusslade jag ihop en struktur för hemsidan. När denna var klar så fotograferades ägaren med och utan hennes bror, jag redigerade bilderna och skapade hennes hemsida.

Referens: Gunilla Ludvigsson, ägare go4life, 070 – 396 36 77

 

 

Tillbaka till alla projekt

Till hela portfolion

Leave a Reply