David Kerac

with No Comments

David Kerac

Uppdrag: skapa en logga och enkel grafisk profil

Område: Fotografering

Hemsida: har ingen.

Strategi

Som ett tack för en fotosession gjorde jag och min make denna logga tillsammans till fotografen David. Till att börja med frågade vi honom vad han önskade för typ av logga och bad honom skicka bildförslag. Han fick även beskriva sin fotostil. Vi kom tillsammans fram till att han gillade att fota sport/extremsport och ta ögonblicksbilder med detta motiv. Efter detta började vi rita. Vi ville att logotypen skulle symbolisera Davids förmåga att fånga frysa ett ögonblick i ett foto så vi la en fokusram runt hans namn som en symbol på medvetna inramningar. Då kundens namn var relativt unikt så ville vi använda hans initialer i logotypen och satte tillslut ihop dem med en bländare i D:et för att förstärka budskapet om att han var en fotograf. Han blev väldigt nöjd och vi ser han lägga upp bilder lite då och då med logotypen som signatur.

Referens: David Kerac, fotografen som var kund, davidkerac@gmail.com

 

Tillbaka till alla projekt

Till hela portfolion

Leave a Reply