Personligt brev

with No Comments

Hej!

Rebecka heter jag och jag tar snart examen i Strategisk kommunikation med inriktning digitala medier. Sedan tonåren har jag drömt om att jobba med strategi och marknadsföring, vilket gjort att jag tagit mig an olika former av projekt inom dessa områden. Mina vänner beskriver mig som en kreativ människa med en förkärlek till deadlines och organisering. Jag är nyfiken och uppskattar en god utmaning! Min dröm är att jobba i en organisation öppen för kreativa lösningar där jag får bidra med kunskap, ledarskap och idéer.

Jag älskar att ha många bollar i luften och vet hur det känns att hålla koll på allt från detaljer till helhetsperspektiv i olika sammanhang. När jag inte jobbar som kommunikationsrådgivare eller pluggar så engagerar jag mig ideellt som dansledare, umgås med min älskade make och våra vänner. Om det finns möjlighet så reser jag gärna utomlands, lär mig nya språk eller testar ett nytt lifehack.

I allt jag gör försöker jag få fram bästa resultat och strävar ständigt efter förbättring. När det rör kommunikation är det viktigt för mig att budskapet stämmer överens i färg, form, rymt, tonalitet och känsla. Det är också viktigt att budskapet når fram till den tilltänkta målgruppen. Det handlar om anpassning till mottagare, sändare och medium, inte masskommunikation genom en kanal. För att kunna göra rätt sak i rätt sammanhang krävs det att man sätter sig in i det sammanhang som budskapet ska fram, vilket jag upplever som en spännande resa.

Besök gärna fliken portfolio för att se några av mina projekt.

Med vänliga hälsingar,

Rebecka Lordhem


personligt-brev-hemsida

 

 

Leave a Reply