CV

with No Comments

Mitt (breda) CV

Jag är en ganska driven person som inte är rädd för att prova på nya saker, detta har nackdelen att mitt CV kan kännas lite osammanhängande. Eftersom jag inte vet exakt vem som kommer att kika in här så kommer jag att rada upp alla anställningar, meriter och liknande som jag kan presentera så kan du själv avgöra vad som är relevant för din arbetsplats.

 

Tidigare anställningar

 

Alois assistans (2015-2016)

Jag jobbade som assistent och hjälpte en brukare med att sköta hens hem som ett extrajobb under studierna.

 

Kommunikationsrådgivare (2014-2015)

Ryktet om att jag läst strategisk kommunikation gick före mig och några företag hörde av sig. Jag hjälpte dem att skapa grafiska profiler, förbättra sina hemsidor, jobba med den interna kommunikationen samt gav dem tips och råd på hur de skulle nå ut till sin målgrupp. Detta gjorde jag bredvid mina studier och sommarjobb. Vill du läsa mer om de olika uppdragen vänligen besök fliken portfolio.

 

Helsingborg stad (år 2013-2014)

Jag fick delta i projektet “Den hållbara resan” som hade som syfte att få barn att börja cykla och gå mer till skolan. Tillsammans med projektledaren åkte vi runt till olika skolor och hade ett roligt läxförhör med barnen. Jag fick även själv hålla i lektioner på barntrafikskolan under höstlovet på egen hand.

 

Postnord (2007-ff)

Som brevbärare har jag fått lära mig två saker: 1) det finns inget dåligt väder så länge man har bra kläder och 2) uthållighet lönar sig. Jag har fått väldigt bra benmuskler och ett tålamod som klarar alla förhållanden.

 

Utbildning

 

Strategisk kommunikation (kandiatexamen). Campus Helsingborg (år 2013-2016)

Jag är snart klar med denna utbildning som innefattat de flesta aspekter inom strategisk kommunikation ex: digital utformning, design och strategi, informationshantering, risk-, kris- och ekonomisk kommunikation etc.

 

Media management. Linnéuniversitetet (år 2012-2013)

Utbildningen innefattade såväl praktiska som teoretiska kurser inom film, radio, tryck, webb samt retorik. Kurserna var verklighetsbaserade och har lärt mig att jobba med dessa medier på en professionell nivå.

 

Webdesign (kurs). Campus Helsingborg (år 2012)

I denna kurs lärde jag mig grunderna i webbdesign (som jag utvecklade året senare) samt hur man når nya användare.

 

Visuell- kommunikation psykologi och tillämpning (kurs). Campus Helsingborg (år 2010)

Här lärde jag mig grunderna i photoshop (och har jobbat med programmet ända sen dess). Kursen innefattade hur vi psykologiskt uppfattar bilder, kulturella skillnader i kommunikation samt praktiska övningar.

Meriterande

 

Ersättare i utbildningsnämnden. Örkelljunga (år 2014-2018)
Medverkar som ersättare när mitt schema tillåter och har lärt mig hur den politiska processen fungerar på kommunal nivå.

 

Assisterande omvärldsanalytiker. Market Navigators. (år 2015) 

Arbetsuppgifterna innebar bland annat att kartlägga olika omvärldstrender som kunde vara relevanta för större bolag. Jag sökte i databaser, transkriberade intervjuer, skapade presentationsmaterial, sammanställde stora mängder information etc. Detta gjorde jag under min praktik som ingick i min kandidatutbildning. De erfarenheter jag fick från detta innefattade inblick i hur analys och omvärldsbevakning sker i arbetslivet, hur större bolag kommunicerar och vad tidspress innebär.

 

Dansledare. (år 2007-2016)

Dansgruppen brukar ha flera uppträdanden om året och vi har även dansat i Ungern, Tyskland och på olika platser i Sverige. Det är barn, ungdomar och vuxna som är med i gruppen. Genom att koreografera, skapa scheman, planera, lära ut danser och hjälpa andra i sin kreativitet har jag lärt mig en hel del om hur människor i olika perioder i livet agerar och resonerar.

 

Eventansvarig. Agoradagen (år 2014-2015)

Jag fick tillsammans med en kollega ordna Agoradagens After Work. Vi ansvarade för bokning av lokal, ståupp komiker. teknik, musik och meny. Projektgruppen träffades kl 08:00 varje vecka innan våra lektioner började för att planera Agoradagen. Projektet varade i ett år.

Datorkunskap

 

Ordbehandlingsprogram:

Word

Open Office

 

Presentationsprogram:

Powerpoint

 

Adobe creative suit:

Photoshop

Premier Pro

InDesign

Illustrator

Dreamweaver

 

Radio/ljud: 

Digas

Audacity

 

Film övriga program: 

AVID

iMovie

 

Webbdesign: 

WordPress

n.nu

one.com

Kodning för hand

 

Körkort:

Jag har körkort B.

 

Språkkunskaper:

 

Svenska – Flytande i både skrift och tal

Engelska – Flytande i både skrift och tal

Hebreiska – Kan förstå lättare meningar i tal och skrift

Tyska – Kan förstå lättare meningar i tal och skrift

Nederländska – Kan förstå lättare meningar i tal och skrift

 

Leave a Reply